3i kompletne prerobený byt na Lackovej

foto novostavba
  • Karlova Ves
  • Kompletná rekonštrukcia
  • HU
  • 224 000
  • Výborná inv.

Predáme 3i byt po kompletnej rekonštrukcii v Karlovej Vsi, 2/12, 72m2, loggia, voľný ihneď Tel: 0903 466 147viac »

Volajte na
02 / 524 50 110

ZRKS clen

319.000,- € 9.610.194,- SKK


sledovať ponuku Predaj jedinečného mezonetu v centre Pezinka so samostatnou garážou



Štát: Slovensko
Okres: Pezinok
Mesto: Pezinok
Ulica: Mladoboleslavská

Druh: 4-izbový byt
Typ: predaj


Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb5
Celková rozloha179 m²
Úžitková plocha179 m²
Statusaktívne

Predaj jedinečného mezonetu v centre Pezinka so samostatnou garážou

Predáme atypický, priestranný 5 izbový byt s troma pivnicami v suteréne obytného domu, ktorý sa nachádza v úplnom centre Pezinka, oproti mestskému parku a zámku Šimák. Bytový dom je tehlový, má dve nadzemné podlažia a podkrovie. Vo vchode sú iba 4 byty, čo zabezpečuje obyvateľom značnú časť súkromia. Byt s obytnou plochou 179 m2, je mezonetového typu a je situovaný na 1. poschodí ( 2. NP ) a tiež v podkroví bytového domu. Pod bytom sa nachádza ešte prízemný byt. Byt svojou rozlohou je komfortný a je vhodný aj pre väčšiu rodinu, alebo je vhodný na kombináciu rodinného bývania a práce. Byt bol pôvodne 3 izbový, nachádzal sa iba na jednom podlaží. V roku 2002 prešiel kompletnou rekonštrukciu, pri ktorej bolo zobytnené aj podkrovie, vymenili sa pomúrnice, celý krov, strešná krytina, osadili sa drevené strešné okná, zvody vody, vyvložkovali a opravili sa komíny a osadil sa nový blezkozvod. Samozrejmosťou je výmena všetkých rozvodov elektriny, vody a plynu. Veľkým benefitom je samostatné kúrenie plynovým kotlom, ktorý okrem kúrenia zabezpečuje aj ohrev teplej vody. V súčasnosti je v byte nový úsporný , kondenzačný kotol zakúpený v roku 2022. Pri rekonštrukcii boli tiež zrepasované krásne, drevené parkety v spodnej časti bytu. Byt má žiadanú orientáciu na dve strany. Na juhovýchod je orientovaná spálňa, obývačka a dve izby v podkroví a na západnú stranu je otočená kuchyňa a jedna podkrovná miestnosť. Byt je starostlivo opravovaný a udržiavaný.
Dispozícia bytu:
Vchodovými dverami sa vstúpi do predsiene, odkiaľ sa vchádza do obývacej izby, kuchyne a spodnej kúpeľne ( kde je umiestnený aj kotol , vaňa, WC a umývadlo). Obývačka je priechodná do rodičovskej spálne. V obývačke sú schody vedúce na ďalšie podlažie. Najskôr sa ocitneme na galérii, potom sú tu tri samostatné miestnosti, kúpeľňa so sprchovacím kútom a dvoma umývadlami, samostatné WC s umývadlom.

Ďalšou výhodou je skutočnosť, že byt sa predáva s veľkou časťou zariadenia, čiže náklady súvisiace so zabývaním môžu byt minimálne.

Náklady na bývanie sú: 130 eur (plyn. Elektrika) + 100 eur (Fond prevádzky, údržby a opráv)
Na základe dohody je možné odkúpiť i garáž o výmere 24 m2, ktorá sa nachádza pri byte. Pozemok pod ňou je tiež vo vlastníctve predávajúcich.
Lokalita: nakoľko sa byt nachádza v centre mesta, všetko je nablízku, mestský park, obchody, reštaurácie, školy, škôlky, Dom kultúry, kostoly.

Cena bytu: 319 000,00 EUR
Cena garáže: dohoda
Tel: 0903 466 147, 0905 643 966

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )
Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.







foto

Ing. Gabriela Ilavská

senior maklérhovorím po slovenskyI speak english

Telefón: 0903 466 147
E-mail: ipreal@ipreal.sk

všetky realitné ponuky makléra




Realitný softvér backOFFICE®